Fordítóiroda

A FordítóPartner Fordítóiroda magasan képzett és sokéves tapasztattal rendelkező szakfordítókkal dolgozik, akik nem csak az adott idegen nyelvet, de az adott szakterület nyelvi sajátosságait is kiválóan ismerik.

Miért érdemes Önnek is a FordítóPartner Fordítóirodát választania?

  • Szakértelem: Az Ön dokumentumait az adott nyelvet és szakterületet kiválóan ismerő szakfordító kolléga fordítja le, így prémium minőségű fordítói szolgáltatást kap. Ha igényli, szívesen készítünk akár rövid próbafordítást is, hogy Ön is meggyőződhessen erről.
  • Rugalmasság: Az Ön dokumentumait akár azonnal és számos formátumban vagyunk képesek fogadni, az elkészült fordítást is többféle formátumban tudjuk átadni.
  • Gyorsaság: Az Ön dokumentumait - nyelvtől, terjedelemtől, szakterülettől függően - a lehető legrövidebb határidőn belül, akár hétvégén is lefordítjuk és eljuttatjuk, ráadásul sürgősségi felár nélkül.
  • Minőség: A FordítóPartner Fordítóiroda által elkészített fordítások - az adott idegen nyelv sajátosságaitól függően - mind stílusukban, mind tartalmukban megfelelnek az eredeti szövegnek.
  • Bizalom: Az Öntől kapott dokumentumokat, fordítandó szövegeket minden esetben üzleti titokként kezeljük, az együttműködő szakfordító partnereink titoktartásáért sajátunkként felelünk.
  • Garancia: Az elkészült fordításokért, idegen nyelvű lektorálásokért, hivatalos fordításokért természetesen teljes körű garanciát vállalunk, ahogyan a megállapodott határidőket is betartjuk.
 

Cégadatok

Cégnév: FordítóPartner Bt.
Székhely: H-9025 Győr, Új sor 21.
Cégjegyzékszám: 08-06-012220

Adószám: 21986903-2-08
Közösségi adószám: HU21986903
Képviseli: Mátis Viktória

Önnek miben segíthetünk?

Vissza Fel

 

×