www.forditopartner.hu

2008.09.24. - 23:15:37

Szerintünk nagy ötlet...

Ön a FordítóPartner Fordítóiroda első hírlevelét olvassa, melyet nagy gonddal, alapossággal állítottunk össze Önnek és csupán néhány kiemelt partnerünknek.
 
Havonta jelentkező hírlevelünkkel az Ön munkáját igyekszünk segíteni, de ezen felül néhány újszerű ötlettel is igyekszünk még sikeresebbé, hatékonyabbá tenni vállalkozását, valamint az eddig is remek együttműködésünket még kölcsönösen eredményesebbé tenni - új, izgalmas lehetőségek kihasználásával.
 
Hírlevelünkből természetesen rendszeresen tájékozódhat híreinkről, kiemelt - kizárólag hírlevél olvasóink számára kínált - különleges ajánlatainkról, valamint értesülhet együttműködő partnereink exkluzív - tehát csak a FordítóPartner ügyfelei számára felkínált - speciális ajánlatairól.
 
Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk a FordítóPartner Fordítóiroda első hírlevelének olvasásával!
 
"Szeptember végén..." - "Last Minute" ajánlatunk
 
Minden szeptember 30-ig megrendelt és leadott, magyarról németre és németről magyarra történő fordítás díjából 10% kedvezményt biztosítunk (amúgyis kedvező árainkból!), amennyiben a megrendelés mennyisége eléri a 10.000 karaktert (kb. 7 oldalnyi terjedelem).
Minden szeptember 30-ig megrendelt és leadott, magyarról angolra és angolról magyarra történő fordítás díjából 5% kedvezményt biztosítunk (amúgyis kedvező árainkból!), amennyiben a megrendelés mennyisége eléri a 7.500 karaktert (kb. 5 oldalnyi terjedelem).
A karakterszámot a Microsoft Word / Eszközök menüpont / Szavak száma / Karakterek száma szóközzel adja - Ön is könnyen ellenőrizheti.
 
Már csak pár nap van hátra szeptember végéig...
Mielőtt tovább olvasna: kérjük, gondolja át most, milyen anyagokat (Honlap? Szerződésminták? Termékleírások?) kell(ene) lefordíttatnia, hogy legyen ideje összeszedni és elküldeni nekünk - akár honlapunkon, akár e-mailben - legkésőbb szeptember 30-ig!
 
Híreink
 
Weboldalunk (http://www.forditopartner.hu) nemrégiben teljesen megújult, és új funkciókkal bővült, melyeket Önnek is szíves figyelmébe ajánlunk. Mindössze néhány kattintással ajánlatot kérhet anyagai fordítására, vagy akár meg is rendelheti szolgáltatásunkat!
 
Együttműködés - "újratöltve"
 
Kaptunk egy egyszerű, ámde nagyszerű ötletet, amelynek megvalósítása már rövidtávon garantálni tudná az Ön weboldala látogatóinak növekedését is.
Két jól működő, megbízható, kellően informatív weboldalra van szükség az ötlet megvalósításához, ezen túl semmilyen extra költséget nem kell vállalnia. Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, s hamarosan Önt is üdvözölhetjük linkcsere partnereink között.
 
Kérjük, amennyiben szeretne a programban részt venni, küldjön részünkre egy rövid levelet weboldalunkról, s kérjük, a tárgy mezőben válassza az "együttműködési lehetőség"-et. Ezt követően részletesen tájékoztatni fogjuk a lehetőségről.
 
Vidám percek
 
Szlovák szálloda magyar nyelvű weboldalán olvastuk:
Választható ellátás: félnyugdíjas és teljes nyugdíjas. :-)

"- I've come about the advertisement for a lion-tamer.
- Oh, dear, I've just given the job to someone else, - replies the ringmaster -, so come back tomorrow."
 
Tipp: amennyiben az Ön számára ismeretlen szavak is szerepelnek a viccben, ide kattintva gyorsan és egyszerűen lefordíthatja. :-)
 
Köszönjük, hogy időt szánt hírlevelünk elolvasására. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem állt szándékunkban Önt levelünkkel zavarni, csupán kölcsönösen előnyös üzleti lehetőséget szerettünk volna ajánlani a kornak megfelelő technikai eszközök használatával.
 
Amennyiben a jövőben nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, a levél alján lévő linkre kattintva leiratkozhat hírlevelünkről. (Vigyázat! A leiratkozás végleges!) Egy exkluzívan összeválogatott listáról iratkozik le így, kérését azonban tiszteletben tartjuk.
 
Örömmel várjuk véleményét, észrevételeit, ötleteit, javaslatait, vagy akár építő kritikáját is, melyet weboldalunkról, vagy hírlevelünkre válaszolva is elküldhet nekünk.
Várjuk javaslatait a meghirdetett akciókkal kapcsolatban is. Ön milyen akciónak, kedvezménynek örülne leginkább?

Bízunk benne, hogy első hírlevelünkkel sikerült elnyernünk tetszését, kérjük, küldje tovább levelünket ismerősei, barátai, üzletfelei részére is.

bezárás